UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Cursus of workshop Puur Natuur

Puur Natuur is als cursus met een groepje te volgen of als eenmalige privéles. We gaan hierbij het bos in om te ontdekken welke leuke dingen je met je hond kan doen tijdens een wandeling in het bos. We maken hierbij gebruik van de materialen die we onderweg tegenkomen. Een hele leuke manier om de wandelingen met je hond een extraatje te geven! Hierna ben je in staat om tijdens wandelingen in welk natuurgebied dan ook zelf de spellen in te zetten.

Doordat we tijdens deze lessen je hond veel initiatief laten nemen ontdek je dingen van je hond die je misschien niet verwacht had. Je leert dan ook met een andere blik naar je hond te kijken. Hierdoor til je ook de band tussen jullie naar een hoger niveau. 

 

De cursus Puur Natuur bestaat uit 3 lessen van 60 minuten. We wandelen hierbij op een rustig tempo verschillende routes door het bos en ontdekken wat voor moois de natuur ons te bieden heeft. En wat we hier mee kunnen doen!

 

Ga je liever 1 op 1 het bos in? Dat kan ook!

Bij een privéles gaan we samen met je hond het bos in voor een wandeling van 60 minuten. Het is ook mogelijk de complete cursus 1 op 1 te volgen.

 

Meer weten of inschrijven?

Stuur een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?