UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching voor kind, hond en volwassene


Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Gratis E-book " 7 tips voor leuk en veilig spel tussen kind en hond

 

 

 

Na het lezen van het e-book weet je:

- Hoe je spel tussen kind en hond op een positieve manier aan kan sturen, zodat je niet steeds de rol van politieagent hoeft in te nemen.

- Wat aandachtspunten zijn om spel leuk én veilig te houden.

- Wat de randvoorwaarden zijn voor spel tussen kind en hond, zodat de start in de basis al goed is.

Ook krijg je een aantal voorbeelden van spelletjes voor kinderen van diverse leeftijden.

 

Wil je het e-book gratis downloaden? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt het na bevestiging direct in je mail. Veel leesplezier! 

 

Ja, stuur mij het gratis e-book
 
 
 

Kind en hond, helaas niet altijd mooi en leuk

We zien allemaal wel regelmatig vertederende plaatjes voorbij komen van kinderen en hun hond. De andere kant, waarbij het contact niet prettig of veilig verloopt, zien we meestal niet. Dit wil niet zeggen dat het er niet is.

In Nederland worden jaarlijks 75.000 kinderen gebeten door een hond. Vaak is dit de eigen hond of van familie of vrienden en zijn er volwassenen bij aanwezig.

Het belang van op tijd handelen bij spanningen of problemen tussen de hond en kinderen lijkt mij hiermee duidelijk. Door op tijd hulp in te schakelen als de omgang niet prettig verloopt kunnen grotere problemen en incidenten voorkomen worden.

Heb je een vraag over het contact tussen je hond en kinderen? 

Ik bied je een gratis telefonisch gesprek van 30 minuten waarin je je vraag kan stellen en ik je waar mogelijk een advies zal geven. Mocht ik denken dat het probleem niet met een enkel advies is opgelost, dan zal ik je mogelijk een begeleidingsaanbod doen.

Wil jij een gratis telefonisch kind-hond gesprek? Stuur een mail naar info@coachingbijconny.nl, dan plannen we een afspraak in!

 
dit veld niet invullen s.v.p.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?