UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching voor kind, hond en volwassene


Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Hondencoaching

Individuele hondencoaching kan een uitkomst zijn wanneer jij of je hond zich niet prettig voelt in een groep. Misschien houdt je hond niet van andere honden in zijn buurt of voel jij je prettiger bij een 1 op 1 begeleiding. Dan is het fijn dat er andere mogelijkheden zijn!

Mogelijkheden bij privélessen hondencoaching

Tijdens privélessen kunnen we net als in een groepscursus werken aan de opvoeding en gehoorzaamheid van je pup of jonge hond. Dit gaat niet ten nadele van de socialisatie van je pup. Socialiseren kan je namelijk op veel manieren en locaties doen en gebeurt zeker niet alleen tijdens een puppycursus. Ook een privé begeleiding voor het hele gezin valt binnen de mogelijkheden. Hier kunnen kinderen ook bij betrokken worden.

Privélessen kan je ook volgen om te werken aan een specifiek doel of probleem. Denk aan overmatig blaffen, onzekerheid, druk gedrag enz. Bij de hondencoaching wordt er een plan op maat gemaakt, zodat duidelijk is wat het doel wordt en hoe we dat gaan bereiken. Daarnaast is het als je tegen problemen aanloopt met je hond ook prettig als jijzelf daar wat bij ondersteund wordt. Gedrag van een hond kan ook bij mensen een en ander losmaken. Eigenlijk kan je wel zeggen dat de hondencoaching ook een stukje coaching voor de eigenaar geeft. Wil je weten of deze methode bij je past? Een gratis intake gesprek kan vrijblijvend worden aangevraagd.

Waar vinden de lessen plaats

Dit hangt helemaal af van de hulpvraag en het plan wat we opstellen. Het gratis intake gesprek vindt plaats bij jullie thuis, zodat ik gelijk een indruk krijg van jullie hond in zijn eigen omgeving. De lessen zelf kunnen plaatsvinden bij jullie thuis, op mijn trainingsveld, in woonwijken enz. Het hangt helemaal af van wat op dat moment nodig is in de training.

Gratis intake gesprek

Wil jij weten wat ik kan betekenen bij de begeleiding van jullie hond? Een intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel vraag ik een reiskostenvergoeding als ik verder dan 10 km van Brielle moet rijden. Dit spreken we bij het plannen van te voren af, zodat je ook weet waar je aan toe bent.

Wil je een gratis vrijblijvende intake afspreken? Mail naar info@connyskindhondcoaching.nl of bel 06-23759642. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?