UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor kind, hond en volwassene


Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Hoera, jullie krijgen een  hond in huis! Super leuk deze gezinsuitbreiding, maar ook een die veel tijd en aandacht vraagt. Er komt nog best een hoop bij kijken. Het opvoeden van je hond, zorgen dat hij de basiscommando's kent en ook nog het omgaan met de puppystreken en anticiperen op de fases die je hond doorgaat. Zeker in een gezin met kinderen vraagt dit een hoop van jullie als eigenaar, want ook de kinderen willen met de hond bezig zijn. En o wat is het moeilijk om hem met rust te laten als hij er net is!

 

Daarom ben ik begonnen met het geven van hondentraining voor gezinnen. Tijdens deze cursus kom ik bij jullie thuis om het hele gezin bij de opvoeding en training van de hond te betrekken, zodat jullie hond een duidelijke en goede opvoeding en training krijgt van alle gezinsleden. Door de kinderen bij de lessen te betrekken leren zij ook veel over de omgang met hun nieuwe maatje en worden ze bewuster van hun eigen handelen.

Tijdens de cursus hondentraining voor gezinnen leer je alles wat je tijdens een gewone puppycursus of gehoorzaamheidscursus ook leert. Denk aan wandelen zonder trekken, zitten, liggen en hier komen. Daarnaast besteden we  aandacht aan hoe het contact is tussen de hond en jullie en aan hoe de opvoeding verloopt. 

De cursus is geschikt voor honden van alle rassen en kinderen van alle leeftijden en bestaat uit 10 lessen. De locatie van de lessen kan variëren. De eerste keren kom ik bij jullie thuis en daarna kunnen we in overleg kijken naar andere plekken om te oefenen.

 

Wil je meer weten of je inschrijven? Stuur een mail naar info@coachingbijconny.nl of                       bel me op 06-23759642.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?