UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching voor kind, hond en volwassene


Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Coaching voor volwassenen

Weet je even niet meer hoe je met bepaalde situaties kan omgaan? Hoe je het gedrag van je kind of hond  kan begeleiden of sturen? Of hoe je een balans kan in je leven  en ruimte kan creëren voor jou als persoon?

Voor deze en andere zaken kunnen wij samen een gesprek inplannen. Hierin nemen we je hulpvraag onder de loep en gaan op zoek naar de oplossing om deze vervolgens ook toe te passen. 

De gesprekken die we hebben kunnen bij jou thuis plaatsvinden of op een locatie elders. Denk dan bijvoorbeeld aan een wandeling door het bos met of zonder hond.

Als je interesse hebt om met mij aan de slag te gaan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de hulpvraag en kijken we of er een klik is. Zonder een goede klik is het niet mogelijk een goede vertrouwensband op te bouwen en zal de coaching minder effectief zijn. Daarom vind ik het belangrijk om eerst te kijken of je met mij een traject aan willen gaan en of ik jullie op een goede manier kan helpen. Dit kennismakingsgesprek is dan ook gratis en vrijblijvend.

 

Meer weten of een afspraak maken? Stuur een mail naar... og bel 06-23759642

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?