UA-129659272-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching voor kind, hond en volwassene


Inhoud


Nieuws

12-11-2018

Vanaf vandaag gaat Conny's Kind-Hond Coaching verder als Coaching bij Conny. Het afgelopen jaar heb ik mij verder ontwikkeld en de bedrijfsnaam paste niet meer bij de diensten die ik wil leveren. Ik heb ervoor gekozen met Coaching bij Conny een nieuwe weg in te gaan en me helemaal op het coachende stuk van mij te richten. Begeleiding van kinderen, honden en volwassenen of een combinatie van deze. Dat is waar mijn hart ligt. En zoals het gezegde gaat... volg je hart, want dat klopt!

Over mij

Mijn naam is Conny Ouwendijk en ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 kinderen, Anouk en Luuk. Ons gezin is niet compleet zonder onze hond Kyra en poes Mauw.

Van jongs af aan heb ik een voorliefde voor honden. Toen ik met Peter ging samen wonen kwam dan ook als snel onze eerste hond in huis. Sindsdien kan ik me niet meer voorstellen zonder hond te zijn.

Ik ging me steeds meer interesseren in het gedrag van honden en de interactie onderling. Ik besloot aan de lag te gaan als hondentrainer. Dat deed en doe ik met veel plezier, maar ik wou ook graag uitbreiding van mijn kennis. Ik besloot een opleiding te gaan doen om me te specialiseren in de omgang tussen kinderen en honden. Tijdens die opleiding werd aandacht besteed aan het leren van vaardigheden en doorgeven van kennis aan kinderen om op een leuke en veilige manier met honden om te gaan. Ook kreeg ik hier de kennis om gezinnen te begeleiden waarbij het contact tussen de hond en kinderen verstoord is. Het unieke aan deze methode is dat je niet alleen kijkt naar het gedrag van de hond, maar het hele gezin betrekt bij de oplossing voor het probleem. Zo is de kans van slagen maximaal.

Ondertussen zag ik thuis wat onze eigen honden voor onze kinderen kunnen betekenen. Zij hebben allebei een "rugzakje" en ik merkte dat de honden een positieve invloed kunnen hebben op het omgaan met lastige situaties. Mijn wens om kinderen te helpen om weer blij in het leven te staan werd steeds groter. Ik besloot de schoolbanken weer in te gaan en een opleiding tot kindercoach te gaan volgen. Inmiddels heb ik daar mijn diploma voor gehaald en ben ik gaan bedenken wat ik met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wou gaan doen.

Daaruit is Coaching bij Conny ontstaan. Coaching voor kind, hond en volwassene. Mijn wens is dat iedereen mag zijn wie hij of zij is en daarin gelukkig mag zijn. Dit geld voor mens en dier wat mij betreft. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! 

 

Hier onder zie je welke diploma's ik waar behaald heb:

Kynologische Kennis 1  - Raad van Beheer op kynologisch gebied

Kynologisch instructeur - O&O

Begeleider Hersenwerk voor honden - Hersenwerk voor honden

Inzicht in het bos - Hond Inzicht

Kindercoaching - Civas

Hiernaast volg ik regelmatig lezingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?